söndag 13 mars 2011

Söndag

Ja nu är den här veckan slut. Det går så fort, skönt att det blir ljusare och ljusare. Sonen och sonsonen blev kvar till i dag så vi riktigt fick rå om dom. Men nu är det lugnt igen. Jag tog en promenad i morse innan nån av dom andra ville gå ut, det var så skönt. Nu har jag tvättat en maskin och hängt. om det varit sol nu så skulle jag suttit på altanen och stickat. Men det får väl bli inomhus i stället.

3 kommentarer:

  1. Oj, nu blir jag avundsjuk. Det ser ut att vara mycket mindre med snö hos er. Här är det alldeles för halt och isigt för att jag ska våga ta en promenad

    SvaraRadera
  2. Här lyste solen med sin frånvaro idag och på förmiddan en stund så snöade det.
    Gårdagen bjöd på solsken så jag satt ute och stickade innan jag var tvungen att åka och jobba. På jobbet satt vi allihopa ute och njöt av solen och lite fika. :-)
    Vi håller tummarna för att det blir mer sol i nästa vecka

    SvaraRadera
  3. Såg att du har införskaffat virkböcker, jag fick en i födelsedagspresent av "tjejerna" den heter virka vackert. Där finns det mycket fint. Men som sagt jag är inte så duktig men det är en nybörjar bok så kanske.....

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Hagsta 3 mil norr om Gävle
Jag som bloggar heter Mona Hedin och är medlem i Hamrånge slöjdare. Föreningen bildades 1991, vi håller till i Hagsta skola.