söndag 22 maj 2011

Västergök

I dag har jag hört göken för första gången i år!!!  Min morgonpromenad blev mycket roligare när göken ropat några gånger.Jag tror det var västergök, det är väl bästergök!!
Sol hela dagen, satte några frön, hittade ett gammalt kuvert med frön och ett litet brev från -98. det var undertecknat med Åke, det var hans begravning vi var på i fredags. Det kändes som en hälsning från honom. Nu får vi se om det är nån kraft kvar i dom gamla fröna.
Inget besök av nåt barnbarn den här helgen.

3 kommentarer:

 1. Vi hörde göken förra veckan, en i norr och en i söder på en gång. Vanligtvis hör vi bara den söder om oss, och södergök är väl = dödergök? Så det där gillar jag ju inte alls. Men göken vill jag gärna höra varje år också.
  Vilka fina blider på dina blomster. Jag gick o lade ner lite frön igår, men känner jag mig själv rätt har jag snart glömt och kommer att ränsa bort det som ogräs. :)

  SvaraRadera
 2. jag har också hört göken från väster och det känns bra.

  SvaraRadera
 3. att du hittade frön som du fått av Åke och satt dem ger mig rysningar .Du kommer säkert att få en underbar blommstring på dem.väntar med spänning. Runis.

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Hagsta 3 mil norr om Gävle
Jag som bloggar heter Mona Hedin och är ordförande i Hamrånge slöjdare. Föreningen bildades 1991, vi håller till i Hagsta skola.