onsdag 23 februari 2011

Vävdag

Vävdag i dag. Kerstin hade tagit hem ett tyg vi fått och sytt upp flera kockförkläden och kassar. Det var sån härlig färg. Förklädena försvann i ett nafs alla ville ha. Det blev pengar i kassan till skolan. Det är vi så glada för. Det blir ju så dyrt med elen nu när det är så kallt. Det var Kerstin som hade soppa också. Hon kallade det för bönvälling. Det var verkligen gott. Vi varpar för kyrkduk som vi ska ha själva det blev ju så fint med den som kyrkan beställde. Gjorde också afficher till stickcafè nästa vecka, få se om det kommer några fler då.

5 kommentarer:

 1. Nu undrar jag bara, är det en skola med elever eller är det en gammal skola som används till andra aktiviteter? Eftersom ni ska lägga pengarna till skolans el börjar man ju undra.
  Men det var ju bra att göra nått ordentligt av tyget och som sen gav lite pengar i kassan också.

  SvaraRadera
 2. hamrånge slöjdare äger hagsta skola,där har vi vävstuga vävkurs handarbetskaffeer,utställningar och möteslokal.De var länge sen de var skolbarn där Kerstin

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för besöket hos mig!
  Här var det mycket fint att titta på - och avundsjuk blir jag minsann också! Både på er trevliga förening och skola. Jag har alltid drömt om att äga en sån där gammal fin skolbyggnad och starta ett hantverkskollektiv i.
  Förstår att du finns på FB! Där är jag också flitig. Får jag skicka en vänförfrågan?

  SvaraRadera
 4. Det förstår jag att dom fina förklädena gick åt i ett nafs! Färgen är så härlig! Hoppas det kommer fler besökare nu till ert stickcafe. Det är ju så inne nu. Ha det gott// Kram från Crea

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Hagsta 3 mil norr om Gävle
Jag som bloggar heter Mona Hedin och är ordförande i Hamrånge slöjdare. Föreningen bildades 1991, vi håller till i Hagsta skola.