onsdag 2 februari 2011

Vävdag

Onsdagar väver vi. I dag var vi 11 st. Anita Bl. hade soppa i dag med mycket grönsaker i och ett matbröd som hon gjort i långpanna, saftigt och gott med morötter. Men det godaste av allt var hennes mjuka kaka med squash !! Birgittas gubbaväv gick inte så bra trådarna åt upp varann det var en gammal varp som vi trodde att vi kunde använda, nu ska jag väva traslöpare i stället så får vi se om det går bättre.
Kirstin hade en kofta och en pläd med sig som hon stickat. Jätte vackra.
Mitt teaterbesök i går var nåt alldeles extra, får ni möjlighet att se YAMATO ska ni göra det 2 timmar med 10 japaner som trummar och spexar med publiken. Dom var otroliga.

4 kommentarer:

 1. Så mysigt ni verkar ha på era vävdagar.
  Kul att ni fick en härlig och minnesvärd upplevelse igår.
  Tror inte de tänker komma till Visby så det blir nog inget av med det för oss. Men visst hade det varit kul att få uppleva detta.

  SvaraRadera
 2. Full av beundran för allt. Kanske ni ska börja lägga in recept också. Vilken vacker tröja. Inte utan att man blir sugen på att väva. Har en så stor vävstol att den är omöjlig. Skulle vilja byta mot en normal...

  SvaraRadera
 3. Klart du ska ha vantar, stickar lite olika nu så kan du ju välja vilka du vill. Färgen är mycket vackrare i verkligheten på de som ligger ute idag. Har börjat på en annan sort nu med mer vinröda rosor. Jag hade inget garn med gammelrosa och jag vågar inte skicka gubben för att handla, du vet män och färger och så är jag inte så säker på om de har det heller. Men jag håller lite koll på Tradera om nån lägger ut där också.

  SvaraRadera
 4. Så kul att du hittade in till mig :-) Välkommen till tävlingen, och lycka till! Mvh Fiff

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Hagsta 3 mil norr om Gävle
Jag som bloggar heter Mona Hedin och är ordförande i Hamrånge slöjdare. Föreningen bildades 1991, vi håller till i Hagsta skola.