tisdag 8 februari 2011

Tisdag

En härlig dag i dag! Solen skiner och det är varmgrader. Först gympa i morse sen hem och fika, löste lite soduko före lunchen. Efter rotmos och fläsklägg gick jag en timmes promenad med stavar. Nu ska jag sticka lite på min nya stickning som ska bli en mössa?? Hoppas jag!
Maken fick jobba inomhus med att få muren bakom vår kamin att bli vit och fin.

3 kommentarer:

 1. Vi skulle behöva måla vår kamin också efter den inrökning vi hade i höstas. Den blev väldigt svart då.
  Så du har hittat ett mönster nu. Då önskar jag dig lycka till nu då med mössan.
  Gjorde du fläsklägg och rotmos själv? Det var länge sedan jag åt det. Igår längtade jag efter bruna bönor och fläsk. Tror det är nyttigt att vara hemma lite så här för helt plötsligt har jag börjat fundera över en massa maträtter jag inte gjort på väldigt länge. Blir väl lite så när tristessen sätter in eller kan det vara så att jag hamnar på en massa bloggar och ser vad de äter?
  Själv fick jag kyckling med ris till lunchlåda. Får väl se vad gubben har lust med i kväll.

  SvaraRadera
 2. Solen sken även här så det blev en timme på altanen med en stickning i händerna, 2 labbar bredvid stolen och 1 tax på stolen där jag hade fötterna.
  Du är bra hurtig du. :-)

  SvaraRadera
 3. Intressant det här med husmanskost. Man behöver bli påmind.
  Ja solen skiner och det är c 10 grader kallt. Snö har vi fortfarande rejält, närmare metern. Jag minns något liknande från när jag var barn

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Hagsta 3 mil norr om Gävle
Jag som bloggar heter Mona Hedin och är ordförande i Hamrånge slöjdare. Föreningen bildades 1991, vi håller till i Hagsta skola.