torsdag 12 januari 2012

StäddagStädade undan det mesta som var kvar av julen i dag. Sture ville sitt på bordet och titta ut på fåglarna.
Han ska snart flytta hem igen nu. Får se om han vill eller om han kommer tillbaka till oss.

Min pläd som jag vävt av växtfärgat garn har fått en kant av sidenband. Blev lite knöligt i kanten men det går inte att göra så mycket åt det.Fotade fönstret sen jag bytt julgardinerna till lite ljusare, fick se att det var tomtar kvar!
I blommorna!Himlen var så vacker här för en stund sedan. Man kunde nästan tro att det brann.

5 kommentarer:

 1. Åh du har också en liten Sture hos dej! Är verkligen imponerad av allt arbete som ligger bakom din jättefina pläd! Har en liten fråga till dej. Jag har fått för mej att stoppa mina dockor med ull. Var kan man få tag på det någonstan utan att det ska behöva kosta skjortan? Ha en fin kväll. Själv ska jag titta på antikrundan. Må gott!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin pläd du gjort. Tror du inte det ger sig med kanten efter ett tag, ullen formar sig ju hela tiden.
  Nu undrar jag bara, vad skulle Stures familj tycka om han flyttade över till dig? Katter bestämmer ganska mycket själva vart de vill vara, så det skulle ju inte vara omöjligt menar jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi bor ju grannar, det är inte så långt mellan våra hus. Sture har ju gått här hos oss förut, men aldrig varit här på natten. Det är ett ungt par som rår om honom, dom arbetar ju på dagarna, vi kanske kan dela på honom.

   Radera
 3. Underbara plädar. Dina bilder får mig alltid att längta efter att montera upp vävstolen igen.

  SvaraRadera
 4. I år ska jag baske mig komma ihåg datumet för växtfärgningen. En gång har jag använt öronljus och det funkade kanon. Men jag är ju aldrig sjuk peppar peppar så det behövs sällan.

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Hagsta 3 mil norr om Gävle
Jag som bloggar heter Mona Hedin och är ordförande i Hamrånge slöjdare. Föreningen bildades 1991, vi håller till i Hagsta skola.