söndag 22 januari 2012

Solig söndag


Promenad i blek vintersol.

Det är så vackert på himlen.Solen skiner på trädtopparna.

Den här ligger på mitt nattduksbord nu, jag blev tipsad av en väninna, när jag kollade vad jag hade lånat på biblioteket så låg den boken i kassen. :-))
Den är jätterolig. Man sitter och småskrattar för sig själv.
Det är samma författare som skrivit "Potensgivarna" och "Sirila gentlemän sökes". Det finns flera böcker av henne så jag ska leta på biblioteket nästa gång.
På torsdag 26/1 har vi slöjdcafè igen. Kl 18-21. Med tema Klackmattor denna gång.

2 kommentarer:

  1. Jaha, det var där solen var idag. Här har det varit så grått, så grått hela dagen.
    Jag köpte Om Jesus av Gardell, men jag har inte kommit igång ännu. Har inte läst nått av honom innan, så det ska bli kul.

    SvaraRadera
  2. Ett tag var jag med i en Ljudboks klubb och fick hemskickad en bok varannan månad. Gick ur efter ett tag och en del av ljudböckerna har jag fortfarande inte lyssnat på.....men det ska jag! Oj ni har verkligen gott om snö! Här hos mej har vi det som jag inte tycker om alls..... isiga gångbanor! Blev så nyfiken när jag såg klackmattan så jag gick in och sökte lite på nätet! Har inte hört talas om det förrut. Kerstins matta är jättefin! Ha det gott!

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Hagsta 3 mil norr om Gävle
Jag som bloggar heter Mona Hedin och är ordförande i Hamrånge slöjdare. Föreningen bildades 1991, vi håller till i Hagsta skola.