tisdag 28 februari 2012

Sol


Socka som jag ska försöka få klar inom en rimlig framtid.

Inte så mycket snö kvar här där jag sitter och blir så brun! Ha ha.

Tog en sparktur i dag igen, vi fick tre centimeter snö i natt som ligger kvar på en del ställen.Det är så skönt att åka i skogen alldeleles för sig själv.
Bara mina spår som syns.

Här är min backe där jag gasar på nerför, är mycket is där.
Men det är jobbigt att ta sig hit, för det är inte mycket snö kvar på vägen  nere i byn. Jag får bära sparken ibland. Men det blir ju träning det också!!

5 kommentarer:

 1. Ser så mysigt ut, här finns knappt någon snö kvar alls!

  SvaraRadera
 2. Vi fick ju också i natt men den försvann idag. Tänker på den där sparken, jag har inte åkt det sedan jag var barn, alltså väldigt längesedan. Men det är väl så att vi har så lite snö här så det har liksom inte varit nån idé att skaffa nån, men jag ska köpa en om jag hittar nån billigt framöver, om inte annat så kan barnbarn få åka lite om det är snö vid julen.

  SvaraRadera
 3. Nu är nog den nya snön borta, men sparken funkar ju som solstol i allafall

  SvaraRadera
 4. Hej igen, tänkte på fönsterputsningen. Jag torkar med trasa först eller skrapar och sen när det är torrt efterputsar man med tidningspapper var försiktig vid kanterna så det inte blir svart, det blir jätteblankt!

  SvaraRadera
 5. Nej det lätt inte roligt med att bära sparken. Men va häftigt att du har en spark. Ungarna har frågat om inte vi kan skaffa en. Men jag tykcer inte att det går här ner. Hoppas din snö försvinner snart och att våren tar vid. Kram Hoffmansdesign

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Hagsta 3 mil norr om Gävle
Jag som bloggar heter Mona Hedin och är ordförande i Hamrånge slöjdare. Föreningen bildades 1991, vi håller till i Hagsta skola.