söndag 14 augusti 2011

JobbarsöndagBörjade lite försiktigt med att plocka lite hallon efter frukost. Är nog dom sista hallonen nu, är inte mycket smak på dom.
 Forsatte sen med att rensa i grusgången (tråkigt jobb som aldrig tar slut) När jag höll på med det kom maken ut och rensade i Rododendronbusken som blev lite tilltufsad i vinter. Ja då måste jag ju hjälpa till där med att lyfta grenar och plocka ogräs och brännässlor.
Då var det dax för eftermiddagskaffe och lite lugn och ro, trodde jag. Men när kaffet var urdrucket började maken titta på rosenhäcken att den också hade vissna grenar. Bara att fortsätta! Men sen tyckte jag att jag ville göra nåt inomhus, så då blev det fönstertvätt, köksfönstren blev klarare och ett fönster till plus rena gardiner. Det känns jättebra att gjort detta.
I morgon är det dags för tandläkaren, jag ska ju få en "bro" över ett mellanrum där en tand har fattats, det är bara det att tanden som den ska fästas på har ramlat sönder den här veckan!! Vi får se vad han kan göra. 


4 kommentarer:

 1. Visst är det härligt när allt "måste" är gjort.

  SvaraRadera
 2. Men vilken härlig dag ändå.. jag brukar "köra" med att strö ut vanligt finsalt på ogräset på kolonin. Funkar jättebra hos mej! Ihhh tandläkaren!! Fast jag tror det går jätte bra!

  SvaraRadera
 3. Oj det var inte dåligt vad ni hann med igår. Men ibland går ju allt på räls.
  Hoppas de kan fixa den trasiga tanden till ett hyfsat pris så du kan få till den där bron.

  SvaraRadera
 4. jistarns vad du har schåat på då! idag har vi schåat oss tillbaka till storschtaaaan.... ;-)
  huvvaligen - nu är det ekorrhjulet som gäller.
  Långt till nästa ledighet!

  prata inte om tandläkaren för då blir jag påmind om mina dyra besök nu i höst...ska få en sådan där inopererad tand...ingen gillare av tandläkare heller för den delen och attans dyrt blir det!

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Hagsta 3 mil norr om Gävle
Jag som bloggar heter Mona Hedin och är ordförande i Hamrånge slöjdare. Föreningen bildades 1991, vi håller till i Hagsta skola.