tisdag 9 augusti 2011

Besök

Har haft son och sonson här igen. Blir inte så mycket bloggande då. Linus var hos oss hela dagen i går när hans pappa följde med en kompis till Sundsvall. Vi tog fram en trampbil som Linus storebror hade när han var liten.Han provade den förra sommaren också men då var hans ben lite för korta. Men nu fick farfar flytta sitsen bakåt för att han inte skulle slå knäna i ratten. Han har växt mycket på ett år!
De sov över till i dag och i morse när vi satt ute och åt frukost kom grannens katt och hälsade på, Linus blev så förtjust i den.
Vi skjutsade hem dom på eftermiddagen och fortsatte sedan till Valbo för att köpa en ny diskmaskin. den gamla gav upp i helgen. Den modell vi valde fanns inte i lager så vi får vänta till i mitten på september.

5 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder. Tack Tejen vi skall ha en fortsatt underbar sommar. Kram Hoffmansdesign

  SvaraRadera
 2. Bra att handdiska i bärtider händerna håller sig rena

  SvaraRadera
 3. Oj då blir det handdisk ett tag till då.

  SvaraRadera
 4. En sådan bil skulle nog uppskattas här också. Stempen har en traktor sedan hans grabbar var små och den har Charlie åkt hela sommaren på, men han når inte ner utan får sparka sig fram.
  Men visst är det kul när man ser hur de växer och utvecklas.

  SvaraRadera
 5. Sommar är även den bästa tiden för barn att växa! ;)

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Hagsta 3 mil norr om Gävle
Jag som bloggar heter Mona Hedin och är ordförande i Hamrånge slöjdare. Föreningen bildades 1991, vi håller till i Hagsta skola.