måndag 12 september 2011

Promenad

Varit till Gävle och promenerat med mina arbetskamrater sen förr.
Vi var sju st. i dag nästan alla var förkylda! Jag vet inte om det är åldern som gör oss mer mottagliga eller vad det beror på.
Men trevligt hade vi i småregnet. Det finns ju alltid nånting att prata om det gamla jobbet.
Sen fikade vi som vanligt på träffpunkten för seniorer.
Jag var också till Teatern och hämtade biljetter till "Östen med resten". Dom kommer i oktober.
Maken håller på att måla huset på några ställen, han hinner aldrig runt på ett år. Han tar en bit i taget. Lagom när han är färdig är det dags att börja om. Men fint blir det.
Jag hittade några kantareller när jag gick från bussen, dom ska jag steka nu och äta på hårdmacka.

4 kommentarer:

 1. Det där med målande verkar vara lika överallt. Här målas alltid nått varje sommar, jag tror de gillar det där helt enkelt, är väl som vår stickning antar jag.
  Men hittade du kantareller på vägen hem, vilken tur. Då får du njuta extra ikväll. Jag stod på Ica och funderade på att köpa, men nej, ännu ska jag väl inte ge upp, eller?

  SvaraRadera
 2. Det där såg farligt hoppas han håller i sej. Men det e klart jag tycket allt e farligt.
  Kram Hoffmansdesign

  SvaraRadera
 3. Det var en super förkyld man som nös och hostade när jag passade på att köpa lite frukt idag. Han pratade med kassörskan, han var bakom mig, om hur hela familjen var sjuk. Oj då, sa jag, bäst att jag håller avståndet- och han log för att sedan när jag tog mina varor hosta och nysa mig i ansiktet flera gånger. Inte kul. Menar, man kan väl hålla för munnen med åtminstone handen i stället för att smitta andra ...
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Tack för dina varma ord i min blog!

  SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Hagsta 3 mil norr om Gävle
Jag som bloggar heter Mona Hedin och är ordförande i Hamrånge slöjdare. Föreningen bildades 1991, vi håller till i Hagsta skola.