tisdag 7 juni 2011

Vävdag blev städdag

Den här veckan träffades vi tisdag i stället för onsdag, många skulle på skolavslutning i morgon.Vi städade både inomhus och utomhus. Klippte gräs och plockade bort från loppisen sånt som legat länge och inte ser ut att bli sålt. Vi klippte också ur julduken som några vävt. Den blev väldigt fin, jag ångrar att jag inte satte upp mig på den. Men det kommer fler chanser. Dom som inte kom i dag får fortsätta att städa övervåningen i morgonen . Vi hade också möte om "Gräslikt Hantverk" som vi ska ha lör 18 juni. Vi tillverkar saker av vad naturen ger. Ex. såna lövkorgar som Kerstin hade.

Klicka på bilden så kommer rutorna fram.
.

2 kommentarer:

  1. Det är mycket roligare att göra sånt tillsammans. Jag har en förmåga att vänta och vänta och så händer allt på en gång. Nu väntar jag bara in studenten sen ska jag ta tag i en massa grejer.
    Klart det blir vantar till dig, och som jag sagt förr, är det några andra som jag har som du vill ha så säg bara till så är de dina. De ligger ju bara i en korg här nu och väntar på sina nya ägare.

    SvaraRadera
  2. Onsdgen blev även de städdag för Kirstin Eva med man Bosse och mig Kerstin. Männen trimmade gräset kvinnorna dammsög torka golv och vävstolar

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Hagsta 3 mil norr om Gävle
Jag som bloggar heter Mona Hedin och är ordförande i Hamrånge slöjdare. Föreningen bildades 1991, vi håller till i Hagsta skola.