torsdag 13 oktober 2011

Lite slö

Bilderna vill inte komma där jag vill. Hade tänkt att texten skulle vara ovanför.
Har inte fått mycket gjort i dag. Blev en liten promenad på förmiddan. Sen var vi in till Gävle för maken hade några ärenden, då hakade jag på. Gjorde av med lite pengar, mest mat och dricka. Blev några vinflaskor!!
Lovade ju igår att jag skulle visa fler  bilder från vårt besök. Den gröna tröjan är inte min, det var en av gästerna från Hedesunda som höll på med den. Jag skulle gärna vilja ha den. Jag törs inte börja på så stora plagg.
Det svartgula skulle bli strumpor till ett AIK-fan. Vantarna är väldigt fina. Bebiströjan var också så gullig.
Hatten är det en från vår grupp som gjort. Det är förgarn hon stickat av och sedan valkat. Jättefin. Skulle passa till min kappa!! Jag kanske kan försöka med en sån.
Vi hade ju plockat fram lite av vad vi gjort också.
Jag har alltså inte gjort något av detta!!

3 kommentarer:

  1. Trodde du gjort alltihopa! Stickar du inte större saker? Eller tycker du det är tråkigt? Jag har börjat lite med kläder, koftan till barnet är snart färdig och sedan blir det en likadan till mig! Jag är riktigt stolt över mig själv att jag har kunnat detta. Övning ger ju oxå färdighet så snart kanske jag vågar mig på svårare plagg, vem vet?
    Här var det minusgradert i morse, nu kommer vintern smygande... Jag längtar inte dit, jag fryser redan!
    Hoppas du har en riktigt mys-fredag, KRAM!

    SvaraRadera
  2. Fina grejer! Jag hörde att ni ska ha stick café i skolan snart, när är det? jag funderar på att göra ett besök.

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Hagsta 3 mil norr om Gävle
Jag som bloggar heter Mona Hedin och är ordförande i Hamrånge slöjdare. Föreningen bildades 1991, vi håller till i Hagsta skola.